Nyhedsbrev nr. 12.

Foråret 2022.

Retsliberalt Forum udsender herved sit nyhedsbrev nr. 12 til en række interesserede, til medier og partier mv., fortrinsvis som mail. 
Aviser og andre er velkomne til at publicere artiklerne helt eller i uddrag eller som referat/kommentar – mod angivelse af kilden. 
Nyhedsbrevet indeholder denne gang 3 indlæg. 

Det første indlæg er svar på to yderst relevante spørgsmål fra en læser.      
Det andet indlæg skyldes vort bestyrelsesmedlems Per Møller Andersens bemærkning om et citat, som TV-serien ”Borgen” indledes med. Hvilket har bragt bestyrelsesmedlem Thorkil Sohn til at brodere lidt videre på citatet fra ”Borgen” – hvilket står for egen regning. 
Det tredje indlæg er forfattet af bestyrelsesmedlem Per Møller Andersen, der ser tingene på en lidt anden måde.
Det fjerde indlæg eksisterer slet ikke endnu. Vi har tidligere meldt ud, at der kommer noget om den personlige frihed. Det er der i høj grad brug for. Men vi sidder stadigvæk og tygger lidt på det.

I øvrigt kan du kigge på www.retsliberal.dk – hvis du vil vide mere. Prøv også at klikke ind på vort bestyrelsesmedlem Per Møller Andersens side: www.grundskyld.dk

Du kan melde dig som medlem af Retsliberalt Forum hos kontaktperson Thorkil Sohn, Bildtsvej 26, 6950 Ringkøbing, tlf. 9749-5407, mail: thorkil.sohn@mail.dk dersom du kan tilslutte dig vort politiske program (se www.retsliberal.dk). Der opkræves ikke noget kontingent eller kræves nogen indsats – enhver bidrager i det omfang, han/hun ønsker.
Som medlem vil du blive inviteret med til vore møder mv. og indgå på lige for med de øvrige medlemmer. Navn og adresse vil blive anført på vores hjemmeside.

Kender du andre, der vil modtage nyhedsbrevet pr. mail, kan de tilmeldes på thorkil.sohn@mail.dk. Det er også muligt at modtage nyhedsbrevet pr. post ved henvendelse til Thorkil Sohn, Bildtsvej 26, 6950 Ringkøbing, tlf. 9749-5407. På samme måde kan du framelde dig.  Vi behandler mailadresser mv. efter reglerne for databeskyttelse.
Evt. bidrag til vort arbejde modtages med tak på konto 7650 – 1379796 Vestjysk Bank. 

Vi mangler penge til den porto, der hele tiden løber på. Får vi for mange penge, beder vi ikke om noget, før vi mangler igen. Medmindre andet anføres, vil giveren blive anført med beløb og navn i næste nyhedsbrev.

Vore læsere er velkomne til at komme med input og reaktioner, som så evt. vil indgå i vort næste nyhedsbrev, som kommer efter sommerferien 2022. Får vi sådanne indlæg, kan vi bedre leve op til vort navn ”Retsliberalt FORUM”, gøre nyhedsbrevet mere relevant og få en debat/samtale i gang om de samfundsproblemer, som vi arbejder med.
Input bedes sendt senest 10. august 2022 til kontaktperson Thorkil Sohn, Bildtsvej 26, 6950 Ringkøbing, tlf. 9749-5407, mail: thorkil.sohn@mail.dk

Vi ønsker vore læsere en god sommer og god læselyst.

Med venlig hilsen
Retsliberalt Forum.